• Start onderhoud monumenten

    Start onderhoud monumenten

    Kunstwacht beheert zo’n 400 oorlogs- en herdenkingsmonu- menten en voert onderhoud uit vóór de jaarlijkse herdenkingen. Actief beheer en behoud is voor dit erfgoed van groot maatschappelijk belang.

    Lees verder
  • Hoge raad der nederlanden

    Hoge raad der nederlanden

    Kunstwacht heeft de kunstcollectie van de Hoge Raad der Nederlanden geplaatst in de nieuwbouw in Den Haag. De bronzen raadsheren en schilderijen van presidenten hebben een nieuwe bestemming gekregen.

    Lees verder
  • Ontwikkeling kunstwacht app

    Ontwikkeling kunstwacht app

    In samenwerking met Aristoteles Webconsultancy heeft Kunstwacht een mobiele app, voor Apple en Android, met kunstwerken in de openbare ruimte (KiOR) voor gemeentes ontwikkeld.

    Lees verder
  • Stichtse vecht

    Stichtse vecht

    Eind 2015 heeft Kunstwacht voor de gemeente Stichtse Vecht een systeem aangemaakt en ingericht zodat de gehele kunstcollectie in een database opgenomen kon worden. Alle kunstwerken zijn nu terug te vinden in deze digitale kunstcatalogus.

    Lees verder
  • Inventarisatie kunstcollectie

    Inventarisatie kunstcollectie

    De gemeente Leidschendam-Voorburg streeft naar een hanteerbare binnenkunstcollectie zodat deze op verantwoorde wijze beheerd kan worden. Kunstwacht heeft de gehele kunstcollectie van deze gemeente geïnventariseerd, gefotografeerd en geregistreerd.

    Lees verder